SON DAKİKA
Hava Durumu

Mısıroğlu'nun cenazesinde açılan bu pankart polisi harekete geçirdi

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun cenaze töreninde "Mustafa Kemal'le zerre muhabbetimiz olmadığı için buradayız" pankartı açıldı. Polis, kalabalığın içine girerek pankart açan kişiyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Mısıroğlu'nun cenazesinde açılan bu pankart polisi harekete geçirdi
 2013 yılında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin!.." ifadelerini kullanan tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun cenaze töreninde "Mustafa Kemal'le zerre muhabbetimiz olmadığı için buradayız" pankartı açıldı.
 
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
 

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Kadir Mısıroğlu, çoklu organ yetmezliği nedeniyle 86 yaşında vefat etti. Tarihçi Mısıroğlu'nun cenazesi, Çamlıca Camii'nden kaldırıldı. Kadir Mısıroğlu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Üsküdar'daki Nasuh Mehmet Efendi Camisi haziresine defnedildi.
 
"ZERRE MUHABBETİMİZ OLMADIĞI İÇİN BURADAYIZ" PANKARTI AÇTILAR
 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki sözleri nedeniyle sıkça gündem olan Mısıroğlu yıllar önce sosyal medya hesabından "Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin" ifadelerini kullanmıştı. Mısıroğlu'nun cenaze töreninde bir kişi, "Mustafa Kemal'e zerre muhabbetimiz olmadığı için buradayız" şeklinde bir döviz açtı. Polis kalabalığın içine girerek bu kişiyi gözaltına aldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.