SON DAKİKA
Hava Durumu

On Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe'Den Korsan Yayıncılığa Sert Tepki!

On Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe, internetten korsan yayın yapan kurumlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2021 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2021 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
On Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe'Den Korsan Yayıncılığa Sert Tepki!
Orhan Efe, internet üzerinden radyo ve televizyon yayın lisansı almadan yayın yapanları 2 yıl hapis ve 500 bin lira adli para cezasının beklediğini söyledi.
On Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, internet üzerinden korsan yayın yapanlar hakkında sert ifadeler kullandı. On Medya Radyo ve Televizyon kanalının RTÜK İnternet Yayın Lisansı’na sahip olduğunu ifade eden Efe, internetten korsan yayın yapanların ise 2 yıl hapis ve 500 bin lira adli para cezası ile karşı karşıya kalacağını belirtti.
“DİJİTAL DÜNYADA İŞLENEN SUÇLARIN İZLERİ KAYBOLMAZ”
Orhan Efe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6112 sayılı radyo ve televizyonların kuruluş ve yayın hizmetleri hakkındaki kanunu hatırlatarak, “Yöneticisi bulunduğumuz; On Medya Radyo ve Televizyon kanalımız, 29 Ağustos 2019 tarihinden bu yana RTÜK İnternet Yayın Lisansı'na sahip, Türkiye genelindeki 12 seçkin yayın kuruluşunun arasında bulunmakta olup, aziz milletimizin haber alma hakkının en büyük teminatıdır. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'ten; İnternet Üzerinden Radyo ve Televizyon Yayın Lisansı almadan yayın yapan gerçek kişiler ile tüzel kişilerin yöneticileri, 6112 Sayılı Kanunu'nun 33. Maddesi'nin 1. Fıkrası gereğince 2 yıl hapis ve 500.000.-TL Adli Para Cezası bekliyor. Asla unutulmamalıdır ki, dijital dünyada işlenen suçların izleri kaybolmaz!” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.