SON DAKİKA
Hava Durumu

Şaşırtan itiraf!

En son Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı 'Mavi' karakteriyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, takipçilerine içini döktü.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2021 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2021 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Şaşırtan itiraf!

Türkiye'nin en çok konuşulan kadın yıldızları arasında yer alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından paylaştığı metinle kafalarda soru işareti yarattı.

''ÇOK AŞIK OLDUM''

Tuba Büyüküstün, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Neden bilmiyorum, nasıl hiç bilmiyorum, aşık oldum... Hem de belli çok, çok aşık oldum... Olmuşum bir ara ama artık birbirimize baktığımız yerde acımsı bir tat var. Yok acı değil, daha çok kekremsi... Hani olmamış hurmayı yersiniz ya diliniz damağınıza yapışır. Öyle. Ne vardır ne yok, ne keyif verir ne de atabilirsiniz. Aynen öyle o keyifsiz yapışkanlıkla kalakaldık işte...

2011 yılında meslektaşı Onur Saylak ile dünyaevine giren Tuba Büyüküstün, 2017 yılında Saylak ile yollarını ayırmıştı. Yakın tarihte işletmeci Umut Evirgen ile 3 yıllık ilişkisini bitiren güzel oyuncunun şimdilerde hayatında biri olup olmadığı ise bilinmiyor. Tuba Büyüküstün'den sonra Melisa Şenolsun ile aşk yaşayan Umut Evirgen'in Büyüküstün'ü unutamadığı iddia edilmişti.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'den şaşırtan itiraf! ''Çok aşık oldum''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.