SON DAKİKA
Hava Durumu

Hamileliğinin 8. ayında kendisini tuvalete kilitleyip... Her satırı kan dondurdu

Çorum'da, evinin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeği apartman boşluğuna atarak ölümüne neden olduğu iddia edilen 20 yaşındaki sanığın yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2019 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Hamileliğinin 8. ayında kendisini tuvalete kilitleyip... Her satırı kan dondurdu
1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık M.M.B'nin (20)  yanı sıra annesi ile avukatı hazır bulundu. Mahkeme heyeti başkanı, olay tarihinde 18 yaşında olan sanığa  Cumhuriyet Savcısının mütalaasından önce son savunması için söz verdi. Sanık genç kız, olaydan pişmanlık duyduğunu, üzgün olduğunu söyledi.
 
Daha sonra mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, sanığın toplanan  deliller, sanık ve tanık beyanları ile adli tıp raporları dikkate alınarak,  "Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme"  suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cezalandırılması ve tutukluluk  halinin devamına karar verilmesi yönünde mütalaa sundu.
 
Sanık avukatının mütalaaya karşı savunma için süre istemesinin  ardından mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.
 
OLAY
 
Çorum'da 5 Kasım 2017'de, bir apartmanda ailesiyle yaşayan M.M.B,  rahatsızlanması üzerine hastaneye götürülmüş, doğum yaptığının belirlenmesi  üzerine soruşturma başlatılmıştı.
 
Genç kızın polise, "evinin banyosunda tek başına doğum yaptıktan sonra  bebeği banyo penceresinden apartman boşluğuna attığını" söylemesi üzerine  apartman boşluğunda poşete sarılı halde yaklaşık iki kilogram ağırlığında yeni  doğmuş kız bebek cesedi bulunmuştu.
 
Ayrıca annenin hamileliğinin 8. ayında iken doğum yaptığı tespit  edilmişti. M.M.B, hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece  tutuklanmıştı.
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.