SON DAKİKA
Hava Durumu

Hande Erçel'den beklenmedik hareket!

Sen Çal Kapımı dizisinde sevgilisi Kerem Bürsin’le birlikte rol alan Hande Erçel, dizi final yaptıktan sonra yakın arkadaşlarıyla birlikte ABD’ye gitti. ABD dönüşü ne yapılacağı merakla beklenen Hande Erçel’in son Instagram paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2021 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2021 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Hande Erçel'den beklenmedik hareket!

Sen Çal Kapımı dizisinde sevgilisi Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hande Erçel, dizi final yaptıktan sonra önce ABD’nin yolunu tuttu. Hem aşk hayatında hem de kariyerinde güzel günler geçiren Hande Erçel yeni proje müjdesi verdi.

Yılın bu son günlerinde Hande Erçel yeni anlaşmalar imzalamayı ihmal etmedi. Erçel stüdyodan paylaştığı kareyle yeni projesini duyurdu!

HANDE ERÇEL STÜDYODA PAYLAŞTI

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra hangi dizide rol alacağı merak edilen oyuncudan yeni sürprizler gelmeye devam ediyor. Hande Erçel son yaptığı paylaşımla yine hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

hander

Hande Erçel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda stüdyodan bir karesini paylaştı ve "Çok heyecan" diye yazdı. Erçel bu pozu yeni proje mi sorusunu akıllara getirdi. Erçel'in ya bir şarkı için stüdyoya ya da bir seslendirme için stüdyoya girdiği düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.