SON DAKİKA
Hava Durumu

Herkese ters köşe!

Luyindama ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yunan basını, Sivasspor'un yeni transferi Dimitrios Goutas'ın devre arasında Galatasaray'a transfer olacağını yazdı. Stoper Dimitrios Goutas bu sezon forma giydiği 6 Süper Lig maçında attığı 4 golle dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Herkese ters köşe!

Christian Luyindama ile devre arasında yollarını ayırmanın hesaplarını yapan Galatasaray için son dakika transfer iddiası ortaya atıldı. Yunan basınında çıkan habere göre Galatasaray, Dimitrios Goutas'ı devre arasında kadrosuna katacak.

FATİH TERİM'İN GOUTAS'I İSTEME SEBEBİ...

Marcao-Nelsson ikilisine yedek arayan Cimbom, Dimitrios Goutas transferini bitiriyor. Teknik direktör Fatih Terim, Goutas'ın hava toplarındaki hakimiyeti nedeniyle savunma ve hücumda takıma katkı vereceğini düşünüyor.

STOPER GOUTAS 6 MAÇTA 4 GOL ATTI

Sivasspor'un sezon başında Atromitos'tan bedelsiz transfer ettiği Dimitrios Goutas, Kırmızı-Beyazlı ekipte gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. 27 yaşındaki stoper Dimitrios Goutas, çıktığı 6 Süper Lig maçında attığı 4 golle gol krallığı listesinde de üst sıralarda yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.