SON DAKİKA
Hava Durumu

İdo'dan dev Ramazan fırsatı!

İDO, 1 Mayıs- 30 Mayıs tarihlerinde geçerli olmak üzere Pendik- Yalova Hattı'nda misafirlerinin yüzünü güldürecek "Dev Ramazan Fırsatı" sunuyor. Buna göre Pendik- Yalova Hattı'ndaki tüm seferlerde otomobiller için 70 lira olan araç ücreti, kampanya süresince 50 lira olacak. Araç içi yolcu ücreti ise 1 TL olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2019 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
İdo'dan dev Ramazan fırsatı!
İDO, Pendik-Yalova Hattı'nda 1 Mayıs-30 Mayıs tarihleri arasında misafirlerine ramazan kampanyası sunuyor. İDO Pendik-Yalova Hattı'nda tüm seferlerde otomobiller için sürücü dahil 70 lira olan araç ücreti, kampanya süresince 20 lira indirimle 50 lira olacak. Araç içi yolcu ücreti ise 1 TL olarak belirlendi. Misafirlerine sunduğu avantajlı fiyatlarla trafik derdinden uzak yolculuklar yaşatan İDO'nun, Ramazan kampanya indirimleri 8 Nisan'dan (bugün) itibaren satışta.
 
45 DAKİKADA YALOVA'YA ULAŞILABİLECEK
 
Şehrin dışına hiç çıkmadan deniz yoluyla Pendik'ten hızlı feribota aracıyla binen İDO misafirleri, Ramazan kampanyası ile otomobil sınıfında 50 lira ödeyerek, 45 dakika sonra Yalova'ya ulaşabilecek. İstanbul içinde bir yerden bir yere gitmek için en az 1 saat vakte ihtiyaç varken İDO misafirleri körfezi sadece 45 dakikada geçecekler.
 
ARAÇ İÇİ YOLCU ÜCRETİ 1 TL OLACAK
 
İDO misafirleri sadece zamandan değil ceplerinden de tasarruf edecekler. İDO; Pendik- Yalova Hattı'nda her gün saat başı seferlerle karşılıklı 15 gidiş- 15 dönüş olmak üzere toplam 30'a varan sefer gerçekleştirecek. İDO Pendik- Yalova Hattı'nda araç içi yolcu ücreti isekampanya kapsamında 1 TL olarak belirlendi.
 
8-20 NİSAN ARASINDA BİLET ALMANIZ YETERLİ
 
1 Mayıs - 30 Mayıs tarihinde tüm seferlerde sunulan Ramazan kampanyasının indirimli biletlerinden faydalanmak için biletlerinizi 8 Nisan- 20 Nisan tarihlerinde önceden almanız yeterli.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.