SON DAKİKA
Hava Durumu

İyilik melekleri yardımlara koşuyor

İyilik melekleri 12 bin vatandaşın yardımına koştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2019 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2019 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
İyilik melekleri yardımlara koşuyor
Denizli’de ‘Kimse sahipsiz kalmayacak’ sloganıyla kurulan Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, yılın ilk 6 ayında 12 bin 260 ihtiyaç sahibi vatandaşın imdadına koşarak, 123 bin kez hizmet verdi. 

Denizli'de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "Kimse sahipsiz kalmayacak" sloganıyla faaliyete geçirdiği Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Bakım hizmetlerinin yanında evde sağlık hizmeti de veren Merkez, yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaşların tanısı konulmuş sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapıyor. 0 (258) 377 20 12 numaralı telefon ile başvuru yapılan merkezde ayrıca hasta vatandaşların acil durumları dışındaki sağlık problemleri için Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlık ekipleri tarafından koruyucu ve iyileştirici tedavi hizmetleri de ücretsiz olarak veriliyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.