SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaan Tangöze dehşet saçtı! Eski karısının evini basıp şiddet uyguladı

Seçkin Piriler, dün akşam polise giderek eski eşi solist Kaan Tangöze'den şiddet ve tehdit gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Kaan Tangöze dehşet saçtı! Eski karısının evini basıp şiddet uyguladı
Seçkin Piriler eski eşi Kaan Tangöze'den şiddet gördüğünü söyleyerek avukatı Ayşegül Mermer ile birlikte dün akşam soluğu Etiler Polis Karakolu'nda aldı. Piriler, Tangöze'nin darp, hakaret, tehdit, şantaj suçlarından cezalandırılması için şikayette bulundu.
 
ÇOCUKLARININ YANINDA DÖVDÜĞÜ İDDİASI
 
Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'a açtığı davayı geri çekmesi için dün gece 2016 yılında boşandığı eski eşi manken Seçkin Piriler'in evine gittiği iddia edildi. Piriler, davadan vazgeçmeyeceğini söylediği için ünlü solistin kendisini 2 çocuğunun önünde darp ettiğini öne sürdü.
 
Seçkin Piriler kavga sonrası avukatı Ayşegül Mermer ile birlikte Etiler Polis Karakolu'nda giderek şiddet gördüğünü iddia ettiği Tangöze'den darp, hakaret, tehdit, şantaj suçlarından cezalandırılması için şikayette bulundu.
 
SURATINDAKİ MORLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ
 
Çıkışta gazetecilere görüntü vermek istemeyen ve aracına binen Piriler, soruları yanıtsız bıraktı. Karakol çıkışında hastaneye giden Piriler'in suratında morluk olduğu görüldü.
 
OĞULLARININ BABASIYLA GÖRÜŞMELERİNİ KISITLADI
 

Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze, 2 çocuğunun annesi Seçkin Piriler ile evliyken Kıvılcım Ural ile aşk yaşadı ve bu olay ikilinin boşanmasıyla sonuçlandı. Kaan Tangöze boşandıktan bir süre sonra bu kez Kıvılcım Ural ile evlendi ve çiftin geçtiğimiz günlerde kız çocuğu dünyaya geldi. Yaşananlar sonrası Piriler oğullarının babalarıyla görüşmelerine kısıtlamalar getirdi.
 
DAVA AÇMIŞTI
 

Piriler, boşanma protokolüne uymadığı, İstanbul Ortaköy'deki dairesinin yüzde 50'sini kendisine halen devretmediği gerekçesiyle de Kaan Tangöze'ye dava açtı. Seçkin Piriler ayrıca Kıvılcım Ural'ı da kendisine hakaret ettiğini için dava edip tazminat istedi. Piriler, Kıvılcım Ural hakkında hem kendisine hem iki çocuğuna 6 ay süreyle yaklaşmama kararı aldırdı.
 
YARGI KARARINA AYKIRI DAVRANDI
 
Ancak Kaan Tangöze yargı kararına aykırı davranıp geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla yeni eşini buluşturup yemeğe çıkardı. Tangöze, Seçkin Piriler'e ödediği 3 bin liralık yoksulluk nafakasının iptali ve çocuklarının velayetini alma talebiyle mahkemeye başvurdu. Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler arasında dün gece yaşanan şiddet olayının da karşılıklı açılan bu davaların gerginliği nedeniyle yaşandığı öne sürüldü.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.