SON DAKİKA
Hava Durumu

KADINLAR MATİNESİNDE MURAT ÖVÜÇ BURSA’YI SALLADI!

Salon Yağmur Davet’te kadınlar matinesi etkinliği gerçekleştirildi. Murat Övüç Katılımıyla Bursalı kadınlar renkli geceye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2022 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2022 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
KADINLAR MATİNESİNDE MURAT ÖVÜÇ BURSA’YI SALLADI!

Yıldırım’da bulunan Salon Yağmur Davet coşkulu etkinliklerine devam ediyor. Salon Yağmur Davet’in sahibi Sezer Yavuz ve İşletme Müdürü Emin Bil tarafından 8 Mart Dünya kadınlar Günü için düzenlemiş oldukları etkinlikte 24 Mart Perşembe Gecesi gerçekleştirildi. Kadın cinayetleri, darp ve bir sürü eziyete maruz kalan onlarca kadınımız var artık buna bir son verilmesi gerekiyor hiçbir kadın böyle şeyleri hak etmiyor kadınlarımız çok değerli onlara her bir koldan sahip çıkmalıyız ve onlar adına düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik kadınlarımızın bir kez daha değerli olmalarını hissettirmek istedik. Kadınların toplumsal hayatta daha fazla var olması gerektiğini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen kadınlar matinesi renkli anlara sahne oldu. Kadınlar matinesi etkinliğinde Bursa’nın pek çok yerinden yüzlerce kadın katılımcı bir araya geldi.

Salon Yağmur Davet’in İşletme Müdürü Emin Bil tarafından düzenlenen etkinlik ile kadınların eğlenceye doyduğunu ifade ederken aslında amacımız 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün anlam ve önemini vurgulamak istedik. Kadınlarımızın eğlenceye doymaları için bir araya getirdik ve her kadının eğlenmeye hakkı vardır. Kadınlar matinesini onlar için gerçekleştirdik. “Değerli kadınlarımız sayesinde güzel bir geceye imza attık. Tüm katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Murat Övüç Sahneyi Salladı

Kadınlar Matinesinde sahne alan Bursalı ses sanatçısı Murat Övünç geceye damga vurdu. Murat Övünç performansıyla büyük beğeni toplarken etkinliğe katılan kadınlardan sık sık alkış aldı. Birbirinden güzel danslarla ortalık şenlendi. Hareketli şarkılarla eşlik eden kadınlar doyasıya eğlendi. Murat Övüç, yaklaşık 3 saat sahne aldığı etkinlikte sahneyi yine alkışlarla terk etti.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.