SON DAKİKA
Hava Durumu

Kahreden haber geldi

Son dakika haberine göre Edirne'nin Enez ilçesinde gece boyunca sağanak yağış etkili oldu. Su baskınlarına sebebiyet veren hava koşulları nedeniyle evlerinde mahsur kalan 11 kişi, AFAD ekiplerinin yardımlarıyla kurtarılabildi. Bölgeden gelen ihbarla 75 yaşındaki bir vatandaşın ise kayıp olduğu öğrenilmişti. Komşusu ile telefonla görüşen ve "Beni kurtarın" dediği öğrenilen yaşlı adam için arama çalışmaları başlatan AFAD ekipleri, Murat Güneş'in cansız bedenine ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2021 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2021 11:42
Kaynak: İHA
Kahreden haber geldi

Enez ilçesine bağlı Sultaniçe ve Gülçavuş köylerinde gece boyunca etkili olan sağanak yağış su baskınlarına neden oldu. Sel sebebiyle araçlarında ve evlerinde mahsur kalan 11 vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarıldı.

"BENİ KURTARIN" DİYE YARDIM İSTEMİŞTİ, CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Sultanice köyünde yaşayan ve kaybolan 75 yaşındaki Murat Güneş'ten ise kötü haber geldi. En son komşusuyla telefonda görüştüğü ve 'beni kurtarın' dediği öğrenilen Güneş'i bulmak için arama çalışmalarını sürdüren AFAD ekipleri, 75 yaşındaki adamın cansız bedenine ulaştı. Cenazesi Enez Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenilen Güneş'in evinin yakınında bulunduğu öğrenildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

AFAD ekiplerinin köydeki arama kurtarma çalışmaları devam ederken, saatlerce devam eden sağanak yağış etkisini kaybetti.

KEŞAN-ENEZ YOLU ULAŞIMA KAPATILDI

Şiddetli akıntı sebebiyle Keşan-Enez karayolu üzerinde yer alan Şabanmera kavşağından itibaren yol trafiğe kapatıldı.

SÜRÜCÜLER ARAÇLARDA MAHSUR KALDI

Taşan yağmur suları nedeniyle bazı otomobillerin üzeri suyla kaplanırken, yolda araçlarında mahsur kalan sürücüler de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.





Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.