SON DAKİKA
Hava Durumu

Kan donduran olay!

Adana'da motosikletle giden iki kişiyi tabanca kullanarak öldüren katil zanlısı, bir çiftlik evindeki yatak odasında bulunan gardırobun içinde yakalandı. Abdulsamet Çiftsüren (15) ile amcasının oğlu Yusuf Çiftsüren'i (19) öldürdüğü iddiasıyla mahkeme karşısına çıkan 15 yaşındaki Y.D., Abdulsamet'i intikam için öldürdüğünü açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2021 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2021 17:52
Kaynak: DHA
Kan donduran olay!

Olay, 1 Aralık'ta saat 20.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi'nde meydana geldi. Yusuf Çiftsüren, fırında çalışan kuzeni Abdulsamet Çiftsüren'i almak için motosikletle iş yerinin önüne gitti. Bu sırada yanlarına yaklaşan motosikletli 2 kişiden biri, kuzenlere tabancayla ateş açtı. Yusuf ve Abdulsamet Çiftsüren kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan kuzenler yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılmadı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, şüphelilerin Y.D. ve kuzeni İ.M.D. olduğunu belirledi. Sarıçam ilçesi Yeniyayla Mahallesi'ndeki bir çiftlik evine baskın yapan ekipler, iki şüpheliyi saklandıkları gardıropta yakaladı.

İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER

Olayda tabancayı kullandığı belirlenen Y.D. emniyetteki ifadesinde; daha önce Abdulsamet Çiftsüren'in kendine silah çektiği için vurduğunu söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.