SON DAKİKA
Hava Durumu

Katil çoban, korkunç cinayeti gören kadına kabusu yaşattı

Gürcistan'da gözü dönmüş çoban, ülkeyi ziyaret eden ABD'li bir baba ve 4 yaşındaki oğlunu öldürdü. Katil çoban, cinayeti gören ABD'li adamın karısına da önce cinsel istismarda bulundu sonra öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2019 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Katil çoban, korkunç cinayeti gören kadına kabusu yaşattı
Gürcistan'ın Tiflis şehrinde bir çoban, ülkeyi ziyaret eden Amerikalı baba ve 4 yaşındaki oğlunu öldürdü. Çoban, öldürdüğü adamın karısının cinayete şahit olduğunu görünce önce kadına tecavüz etti daha sonra öldürdü.
 
ŞELALEYE YAKIN EVLERİNİ ZİYARET ETMEK İSTEDİLER
 
Aslen Gürcistanlı olan 44 yaşındaki Ryan Smith ve 43 yaşındaki eşi Laure ile ziyaret için Gürcistan'a geldi. Aile, akrabalarına şelaleye yakın olan evlerini ziyaret edeceklerini söyledikten sonra kendilerinden haber alınamadı.
 
KARI-KOCANIN CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU
 
Polisin yaptığı arama sonucu kocanın cesedini evde kadının ise cesedini şelaleye yakın bir kayalıkta buldu. Polis, olay ile ilgili daha önce çifte şelaleyi gezdiren 19 yaşındaki çoban Malkhaz Kobaur'u gözaltına aldı.



Malkhaz Kobaur'ın Laure 'ye cinsel istismarda bulunan planlar yaptığı bu yüzden önce kocasını ve dört yaşındaki çocuğunu öldürdüğünü Laure'nin cinayeti gördüğünü fark edince de kadını silah zoru ile şelaleye yakın bir kayalığa götürüp cinsel istismarda bulunup sonra öldürdü.

Öldürülen Laure'nin iç çamaşırı ve bedenin üzerinde Malkhaz Kobauri'ye ait sperm izleri bulunmasına rağmen Malkhaz Kobauri, mahkemede suçlamaları kabul etmedi ve sürekli güldü.

Mahkeme Malkhaz Kobauri'ye müebbet hapis cezası verdi. Bu sırada mahkemede bulunan Malkhaz Kobauri'nin annesi ise oğluna iftira atıldığını söyleyerek sinir krizleri geçirdi.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.