SON DAKİKA
Hava Durumu

Kendini köpek sanıp kurbanlarını ısıra ısıra öldürdü

Kurbanlarını işkence ederek öldürüp, yiyen Hannibal lakaplı cani Austin Harrouff'un, psikoanaliz raporu kan dondurdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2019 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2019 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Kendini köpek sanıp kurbanlarını ısıra ısıra öldürdü
ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 22 yaşındaki öğrenci Austin Harrouff 15 Ağustos 2016 tarihinde Michelle Mishcon ve John Stevens çiftini işkence ederek öldürmüştü. Olayı araştıran uzmanlar, psikolojik sorunları olduğu belirtilen Harrouff'un kurbanlardan John Stevens'ın yüzünü ısırarak koparttığı ve yüzünü yemeye çalıştığını açıkladı.
Harrouff'un bugün görülecek davasında 38 sayfalık psikoanaliz raporuna ulaşıldı.



Toplamda üç hafta sürmesi beklenen duruşma öncesinde Hannibal lakaplı Harrouff'un avukatları, müvekkillerinin yaptığı davranışlardan sorumlu tutulmamasını umuyor.



Florida eyaletinde birinci derece cinayetle yargılanan kişilere idam cezası da verilebiliyor.

Harrouff'un, Dr. Phillip Resnick tarafından yapılan psikoanaliz raporu detaylarında, Harrouff'un kendisini Hz. İsa sandığı, İlluminati gibi var olduğu öne sürülen gizemli gruplara ilgisi olduğu ve Şeytan'ı gördüğünü söylediği gibi bilgiler bulunuyor.



Raporda, Harrouff'un cinayeti işlemeden önce de başka insanların beden parçalarını lezzetli olarak tanımladığı ve insan eti yemek isteği olduğu belirtiliyor.

Dr. Resnick'in raporuna göre cinayeti işleyen Harrouff için konulan teşhis psikoz hastası olduğu.

Harrouff'un cinayeti işlediği sırada bipolar bozukluk yaşadığı ve psikotik belirtileri olan akut manik dönem yaşadığı belirtiliyor.



Psikotik tanısı konulan Harrouff, evine zaman zaman Şeytan'ın geldiğini düşünüyor, kız kardeşini Şeytan'dan korumak için ona yakın yatıyor ve yanında bıçak taşıyordu.

Saldırı anından önce heyecanlı ve endişeli tavırları olduğu belirtilen Harrouff, saldırı anında köpek olduğuna inandı ve bu sebeple kurbanlarını ısırarak yemeye çalıştı.



Isırdığı kadını bıçakladıktan sonra alkol alan Harrouff'un zaman zaman kendisini insan başlı at hissettiği detayı dikkat çekti.

Harrouff'ın kanında flakka, tuz ruhu ya da uyuşturucu olup olmadığına dair taramalar negatif çıktı. Harrouff ile ilgili karar 4 Kasım'da başlayacak duruşma sonunda verilecek.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.