SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli'de dehşet! Kız arkadaşının olduğu tuvalete girdi diye...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iş adamı Erkan Katmış'ın otel çıkışı kurşunlanarak öldürülmesi olayında gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı. Tutuklanan şahsın, iş adamını kız arkadaşının da olduğu tuvalete yanlışlıkla girmesi sonucu çıkan tartışmada öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Kocaeli'de dehşet! Kız arkadaşının olduğu tuvalete girdi diye...
İzmit'te, lokanta işletmecisi Erkan Katmış'ı (38) öldüren A.Ş. tutuklandı. A.Ş. ifadesinde, Erkan Katmış'ı yanlışlıkla kız arkadaşının da olduğu tuvalete girdiği, bu nedenle çıkan kavga sırasında öldürdüğünü iddia etti.
 
Olay, önceki gece saatlerinde, İzmit'te Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir otelin önünde meydana geldi. Otelin barında eğlendikten sonra dışarı çıkan lokanta işletmecisi Erkan Katmış, uğradığı silahlı saldırıda öldü. Erkan Katmış, cumartesi günü Derince'de toprağa verildi. Erkan Katmış'ı öldüren A.Ş. dün emniyete gelerek teslim oldu. Olayla ilgili olarak E.F.Ş ve A.B. de gözaltına alındı. Erkan Katmış'ı öldüren A.Ş. ifadesinde, Erkan Katmış'ın yanlışlıkla kız arkadaşının bulunduğu tuvalete girdiğini, bu nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü, tabancası ile ateş ederek Katmış'ı öldürdüğünü ileri sürdü.
 
Emniyetteki işlemlerin ardından A.Ş., E.F.Ş. ve A.B. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. A.Ş. tutuklanırken, E.F.Ş. ve A.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.