SON DAKİKA
Hava Durumu

Kredi kartı borçlularını sevindiren haber! Beklenen uygulama başladı

Ziraat Bankası'nın kredi kartı borçlularına vereceği "Birleştiren İhtiyaç Kredisi" uygulaması başladı. Uygulama kapsamında verilecek kredilerde 24 aya kadar aylık yüzde 1,10 oranında, 60 aya kadar ise aylık yüzde 1,20 faiz uygulanacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2019 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2019 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Kredi kartı borçlularını sevindiren haber! Beklenen uygulama başladı
Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan müşterilerine kolaylık sağlamak için, "Birleştiren İhtiyaç Kredisi" uygulamasını başlattı. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, uygulama, Ziraat Bankası'na kredi kartı borcu bulunan müşterilerin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çekenleri de kapsayacak.
 
YÜZDE 1,10 VE 1,20 ORANINDA FAİZ UYGULANACAK
 
Birleştiren İhtiyaç Kredisi, bireysel müşterilere, Ziraat Bankası ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını; gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun koşullarda birleştirme imkanı sunuyor. Ziraat Bankası, Birleştiren İhtiyaç Kredisini; 24 aya kadar aylık yüzde 1,10 ve 60 aya kadar aylık yüzde 1,20 faiz oranlarıyla müşterilerine sunmakta.
 
KREDİ KARTI BORÇLARI ÖDENEBİLİR HALE GETİRİLECEK
 
31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan kişiler üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecek.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.