SON DAKİKA
Hava Durumu

Kuaförler bayramda da mesai yapacak

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, 2 Haziran Pazar günü Ramazan Bayramı nedeniyle kuaförlerin mesai yapacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Kuaförler bayramda da mesai yapacak
Halkın mağdur olmaması için Ramazan Bayramı’nda da kuaförlerin mesai yapacağını kaydeden Başkan Özkara, yaptığı açıklamada "4 Haziran Salı günü Ramazan Bayramı olması nedeniyle 2 Haziran Pazar günü halkımızın mağdur olmaması, üyelerimizin de yoğunlukta sıkıntı yaşamamaları adına iş yerlerini açıp çalışabilirler. Meslektaşlarımıza bayram dolayısı ile yaşayacakları iş yoğunluğu için önceden de üyelerimize bilgilendirme amaçlı mesajlar da gönderilmektedir” ifadelerini kullandı. 
Özkara, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da kutlayarak şu mesajı yayınladı: 

“Bayramların getirdiği huzur ve kardeşlik ikliminde, Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı bayramlarda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu tüm insanlığa gösterelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta meslektaşlarımız ve hemşerilerimiz olmak üzere Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."  




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.