SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçükçekmece'deki cinsel saldırı soruşturmasında son dakika gelişmesi!

Küçükçekmece'deki 5 yaşındaki kıza cinsel saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırının failinin yakalandığını bildirdi. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; olayla ilgili yakalanan 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Küçükçekmece'deki cinsel saldırı soruşturmasında son dakika gelişmesi!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "( Küçükçekmece'de  çocuğa cinsel istismar) İlgili failin yakalandığı bilgisi bende var. Bu tip meselelere yönelik hem tavrımız hem mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden  sonra da devam edecektir." dedi.
 
Soylu, bir otelde düzenlenen, Öz Orman-İş Sendikası Genel Kurulunun  ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Bir basın mensubunun, Küçükçekmece'de çocuğa cinsel istismara ilişkin  sorusu üzerine Soylu, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde cinsel istismara uğrayan  5 yaşındaki çocukla ilgili  hem İstanbul Valiliği hem İstanbul Emniyet  Müdürlüğünün faili yakalama konusunda çalışma yaptıklarını belirtti.
 
 Bakan Soylu, "Zannediyorum bu saatler içerisinde açıklayacaklardır.  İlgili fail yakalandı. Çünkü yaklaşık bu olay olduktan hemen sonra başladılar.  İstanbul Valiliğimiz bir açıklama yapacaklar. Buraya girerken açıklama yapılacağı  bilgisini aldım. Çocuğumuzun sağlık durumumun da iyi olduğunu biliyoruz." diye  konuştu.
 
"CİDDİ BİR BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR"
 
Çocuğun babasıyla telefonda görüştüğünü ve geçmiş olsun dileklerini  ilettiğini ifade eden Soylu, "İlgili failin yakalandığı bilgisi bende var. Bu tip  meselelere yönelik hem tavrımız hem mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden  sonra da devam edecektir." ifadelerini kullandı.
 
Soylu, olayın medeniyete ve toplumsal ahlaka uygun olmadığını, ancak  toplumun kınadığı böyle durumlarla karşı karşıya kalınabildiğini, bunlarla ilgili  de gerekenin yapıldığını söyledi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyla ilgili bir  soru üzerine Soylu, olayın tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan ettiğini  hatırlattı.
 
Cinsel istismar vakasında olduğu gibi bu vakada da ciddi bilgi  kirliliğiyle karşı karşıya kalındığını kaydeden Soylu, saldırıya ilişkin gerekli  açıklamanın yapıldığını, bunun üzerine bir yalan rüzgarı olduğunu sözlerine  ekledi.
 
KİMLİĞİ BELLİ OLDU
 
Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince, 22 Nisan'da Kanarya Mahallesi'nde 5 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğraması üzerine başlatılan çalışma kapsamında şüphelinin kimliği tespit edildi.
 
Polis, sabah saatlerinde yabancı uyruklu şüpheli M.V'yi düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.
 
Gözaltına alınan şüpheli sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
 
Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.