SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurtuluşspor’da Atalay güven tazeledi

Kurtuluşspor Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Kongrede Yalçın Atalay yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Öte yandan Kurtuluşspor’un bu yıl ki yönetiminde önemli isimler yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Kurtuluşspor’da Atalay güven tazeledi

İnegöl’ün köklü kulüplerinden biri olan Kurtuluşspor’da olağan genel kurul gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Yalçın Atalay güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Öte yandan Atalay’ın yönetim kadrosunda önemli isimler yer aldı.Kongrenin ardından Kurtuluşspor yönetimi Orhan Köfte’de iftar programında bir araya geldi.

Programda açıklamalarda bulunan Yalçın Atalay, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle kongremizin kulübümüze şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kulübümüz İnegöl’ün köklü kulüplerinden bir tanesi. Tarihimizde güzel anılarımız var. Bu anıları yeniden yaşamak istiyoruz. İnegöl bir spor şehri. Bu nedenle bizlerde üzerimize düşeni yaparak, Kurtuluşspor’u hak ettiği yere getireceğiz”

Önemli isimlerin yönetime dahil olduğunu belirten Atalay, şu ifadeleri kullandı:

“Geçmiş yönetimlerimizin hepsi önemli isimlerden oluşuyordu. Ben geçmiş yönetimlerimizin hepsine yapmış oldukları katkılar için teşekkür ediyorum. Bu yıl ise yönetim kurulumuzu değişik ve önemli isimlerle şekillendirdik. İnşallah bu yönetim ile şampiyon oluruz. Çünkü şampiyonluk bu takıma yakışıyor”
Yeni sezonda şampiyonluk parolası ile yola çıkacaklarını belirten Atalay, “Bugün iftar programında arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Hedefimiz yeni sezonda şampiyonluk. İnşallah bunu başaracak bir kadro kuracağız. Bu anlamda da elimizden geleni yapacağız. Ben Kurtuluşspor taraftarlarına çağrıda bulunuyorum; ‘O sene bu sene’ diyeceğiz. Hep beraber takımımıza sahip çıkalım” dedi.

YÖNETİM

Yalçın Atalay Başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı:

İbrahim Ertaş, Bilal Timagur, Doğan Kıçan, Hasan aydın, Mustafa Üner, Murat Alan, Emrullah Kızgın, Mehmet Ali Çetinkaya, Mehmet Altan, Sefer Kaya, Mustafa Sevim, Levent Ordu, Metin Çetin, Oktay Arda, Onur Cengiz, Recep Uysal, Taner Bazoklu, Semih Yavuz, Fatih Yetiş, Fatih Uysal, Günburak Yalçınsoy.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.