SON DAKİKA
Hava Durumu

Mehmet Çevik Sahneyi Salladı

Salon Yağmur Davet’te kadınlar matinesi etkinliği gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2021 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2021 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Mehmet Çevik Sahneyi Salladı

Yıldırım’da bulunan Salon Yağmur Davet coşkulu etkinliklerine devam ediyor. Salon Yağmur Davet’in sahibi Sezer Yavuz ve İşletme Müdürü Emin Bil tarafından pandemi sürecinde kadınlara moral sağlaması ve kadınların toplumsal hayatta daha fazla var olması gerektiğini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen kadınlar matinesi renkli anlara sahne oldu. Kadınlar matinesi etkinliğinde Bursa’nın pek çok yerinden yüzlerce kadın katılımcı bir araya geldi.

Salon Yağmur Davet’in İşletme Müdürü Emin Bil düzenlenen etkinlik ile kadınların eğlenceye doyduğunu ifade ederken “Her kadının eğlenmeye hakkı vardır. Kadınlar matinesini onlar için gerçekleştirdik. Değerli kadınlarımız sayesinde güzel bir geceye imza attık. Tüm katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Çevik Sahneyi Salladı

Kadınlar Matinesinde sahne alan Bursalı ses sanatçısı Mehmet Çevik geceye damga vurdu. Mehmet Çevik performansıyla büyük beğeni toplarken etkinliğe katılan kadınlardan sık sık alkış aldı. Hareketli şarkılarla eşlik eden kadınlar doyasıya eğlendi. Mehmet Çevik, yaklaşık 3 saat sahne aldığı etkinlikte sahneyi yine alkışlarla terk etti.

Hediye Çekilişleri

Gecenin sonunda kadınlar matinesine katılan kadınlara yönelik hediye çekilişleri yapıldı. Yapılan çekilişlerle talihli katılımcılara kuaför saç bakımı, cilt bakımı, aksesuar çanta gibi hediyeler verildi.

 


Haber Resim Galeri  
Haber Resim Galeri  
Haber Resim Galeri  
Haber Resim Galeri  
Haber Resim Galeri  
Haber Resim Galeri  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.