SON DAKİKA
Hava Durumu

MHK'dan flaş Palabıyık kararı!

MHK, Ali Palabıyık'a maç vermemeye devam ediyor. En son Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını yöneten ve maçın 90+10'uncu dakikasında Diagne'nin tartışmalı golünü veren Ali Palabıyık o maçtan sonra hiçbir karşılaşmada görev alamadı. Ali Palabıyık resmi bir karar olmamasına rağmen kızağa çekilmiş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2021 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2021 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
MHK'dan flaş Palabıyık kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Lig'in ilk devresinin kapanışına kadar olan maçların hakemlerini açıkladı. Hakem listesinde yine Ali Palabıyık'a maç verilmedi. İki ayı aşkın süredir maç yönetemeyen Palabıyık en son Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını yönetmişti. O maçta da 90+10'uncu dakikada Diagne'nin çok tartışılan pozisyonunu gol olarak nitelendirmiş ve büyük tepki toplamıştı.

RİZE MAÇINDA YANDI

MHK, 2022 yılı için FIFA kokartı taktığı Ali Palabıyık'a haftalardır maç vermiyor. 3 Ekim'de oynanan Çaykur Rizespor-Galatasaray maçından bu yana Palabıyık'a maç verilmiyor. 3-2 Galatasaray'ın kazandığı maçta Palabıyık'ın iki takım lehinde ve aleyhinde yaptığı hatalar nedeniyle büyük tartışma çıkmıştı. 3-3 biten Beşiktaş-Adana Demirspor maçındaki yönetimi nedeniyle siyah beyazlılar da Ali Palabıyık'a büyük tepki göstermişti.

SADECE 4 MAÇ YÖNETEBİLDİ

Ali Palabıyık bu sezon Süper Lig'de sadece 4 maçta düdük çaldı. Palabıyık'ın bu sezon yönettiği maçlar şöyle:

-Kasımpaşa-Giresunspor: 2-0
-Trabzonspor-Galatasaray: 2-2
-Beşiktaş-Adana Demirspor: 3-3
-Çaykur Rizespor-Galatasaray: 2-3

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.