SON DAKİKA
Hava Durumu

Nisa bebeğin durumu kötüleşmişti... Hastaneden açıklama geldi: Önümüzdeki 48 saat kritik

Pendik'te boş bir arazide bulunan ve acil tıp teknikeri Büşra Durmaz'ın sütannelik yaparak "Nisa Mihriban" ismini verdiği bebeğin sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama geldi. Nisa Mihriban'ın durumunda bir iyileşme gözlemlenmediği açıklanırken, önümüzdeki 48 saatin kritik olduğu belirtildi. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya ilişkin paylaşım yaptı. Koca, "ATT (Acil Tıp Teknisyeni) Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2022 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2022 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Nisa bebeğin durumu kötüleşmişti... Hastaneden açıklama geldi: Önümüzdeki 48 saat kritik

İsmi ATT (Acil Tıp Teknisyeni) Büşra Durmaz tarafından verilen 3 aylık Bebek Nisa Mihriban, annesi tarafından ölüme terk edilmiş, kendisini bulan sağlık ekiplerince yeniden hayata bağlanmıştı. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne götürülen Nissa bebeğin sağlık durumu bir süre sonra  kötüye gitmişti. Bebeğin tedavi edildiği Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada, "Durumunun bir iyileşme gözlenmeyen bebeğin beyin fonksiyonları detaylı olarak araştırılmakta olup beyin ölümü açısından kesin sonuç daha belirlenmemiştir" denildi.

BAKAN KOCA: HERKES ADINA ÜZGÜNÜZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nisa Mihribah Bebeğe ilişkin açıklama yaptı. 

Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, "ATT(Acil Tıp Teknisyeni) Büşra'nın adını koyduğu terk edilmiş Nisa Bebek, yuvaya teslim edildikten bir süre sonra, hayati sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip ediliyor. ATT Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.