SON DAKİKA
Hava Durumu

Otobüste başladı, apartman boşluğunda kabusa döndü! Sevgililer yakalandı

Antalya’da takip ettikleri Seval Y.'nin (74) boynundan altın kolye ve küpelerini gasbeden Ramazan B. (22) ile kız arkadaşı Gamze M.S.(37) polis ekiplerince yakalandı. Çiftin, daha önce de zincir marketten hırsızlık yaptığı, kasiyer A.E.'ye bıçak çektikleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2019 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2019 15:26
Kaynak: DHA
Otobüste başladı, apartman boşluğunda kabusa döndü! Sevgililer yakalandı
Olay, 2 Nisan günü saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan B. ve kız arkadaşı Gamze M.S., Namık Kemal Bulvarı'ndan bindikleri halk otobüsündeki Seval Y.'yi takibe aldı. Seval Y.'nin yanına oturan Gamze M.S., selam verip bir süre sohbet etti, hangi durakta ineceği öğrendi. İki sevgili, otobüsten inen Seval Y.'yi oturduğu apartmanın girişine kadar takip etti.
 
KOLYESİNİ VE KÜPELERİNİ GASP ETTİLER
 
Apartmana giren Seval Y.'ye bir anda saldıran Ramazan B., kadının boynundaki altın kolyeyi zincirini kopartarak gasbetti. Ramazan B., kendisine müdahale etmek isteyen kadına şiddete uygulayarak kulağındaki altın küpeleri de zorla çıkartıp aldı. Ramazan B. ile Gamze M.S. daha sonra kaçtı.
 
 Seval Y.'nin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirmesi üzerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Seval Y.'nin ifadesine başvuran ekipler, şüphelilerin Ramazan B. ve Gamze M.S. olduğunu tespit etti. Polis, yerini belirlediği şüphelileri yaptığı operasyonla gözaltına aldı.
 
Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ramazan B. ve Gamze M.S'nin daha önce Yeşildere Mahallesi'ndeki zincir marketin şubesinden hırsızlık yaptığı, kendilerini fark eden kasiyer A.E.'ye bıçak çekip tehdit ettiği ortaya çıktı.
 
 

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.