SON DAKİKA
Hava Durumu

Özel Teknoloji Fen Koleji'nde Cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek

Özel Teknoloji Fen Koleji'nde Cumhuriyetin 98. Yılı görkemli etkinliklerle heyecan ve coşkuyla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2021 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2021 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Özel Teknoloji Fen Koleji'nde Cumhuriyet ateşi hiç sönmeyecek

Özel Teknoloji Fen Koleji konferans salonunda gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Oratoryosu” izleyenlerin de katılımı ile salonda büyük bayram coşkusu yarattı. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş savaşı mücadelesinin anlatıldığı oratoryoda hep bir ağızdan söylenen “Cumhuriyetle nefes alacağız, Cumhuriyetle kök salıp yeşereceğiz. Biz Atatürk gençleriyiz! Cumhuriyetimizi korkmadan, yılmadan sonsuza dek yaşatacağız.” cümlesi salondaki izleyicilerden büyük bir alkış aldı.

Teknoloji Fen korosu, Cumhuriyetimizin 98. Yıl kutlamaları için Teknoloji Fen Koleji Müzik Bölümü tarafından hazırlanan özel bir repertuvar ile Cumhuriyet parçalarını coşkulu bir şekilde seslendirdi. 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk halkına ve gençlerine emanet ettiği Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu.







Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.