SON DAKİKA
Hava Durumu

Patlama oldu! Açıklamalar peş peşe geldi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir araçta patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada araçtaki 3 Suriyeliden 2'si yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2019 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2019 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Patlama oldu! Açıklamalar peş peşe geldi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde otomobilde meydana gelen patlamada araçtaki 3 Suriyeliden 2'si yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki otomobilde patlama meydana geldi. Patlama sonucu araçtaki 3 Suriyeliden ikisi öldü, biri yaralandı.

Geniş güvenlik önlemi alınan olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Bomba imha timleri de bölgede çalışma başlattı.

ERDOĞAN: TERÖRLE BAĞLANTILARI OLABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reyhanlı'daki patlama hakkında, "Suriyeli 3 kişi ama aracın içerisinde bomba olduğu belli. Onun patlamasının neticesinde İçişleri Bakanımızın verdiği bilgiye göre 3'ü de ölmüş. Bunun gerisinde olduğu konusunda çalışma yapılıyor. Neticesi ortaya çıkacaktır. Terörle bir bağlantısı olabilir istikametinde. Birkaç saat içinde bakanlığımız da daha detaylı bilgi verecektir" dedi.

RESMİ AÇIKLAMALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Araçtaki patlamanın neden kaynaklandığı henüz belirlenemedi. Araçtaki 3 Suriyeliden ikisi hayatını kaybetti. Diğer yaralı hastaneye kaldırıldı" açıklamasını yaptı.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu Habertürk'e yaptığı açıklamada, "3 kişinin bulunduğu araçta 2 kişinin öldüğü haberini aldık. 1 kişi ağır yaralı. Olay yerinde çalışmalar devam ediyor. Bunun dışında yaralımız yok" diye konuştu. 


KAYNAK: AA, DHA

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.