SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlık sigortaları sektöründe lider olan Allianz Türkiye, yenilediği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünüyle, her bütçeye uygun seçenekler sunuyor

Sağlık sigortaları branşında Türkiye’de sektör lideri olan Allianz Türkiye, pandeminin de etkisiyle giderek daha fazla talep gören Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) ürünlerinde, farklı ihtiyaçlara ve bütçeye özel yeni bir opsiyon daha sunmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2022 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2022 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Sağlık sigortaları sektöründe lider olan Allianz Türkiye, yenilediği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünüyle, her bütçeye uygun seçenekler sunuyor
Dört adet ayakta tedavi imkânı sunan yeni seçenekle; Bursalılar ekonomik bir şekilde sağlık risklerine karşı kendilerini korumaya alabilecek.



Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Allianz Türkiye Sağlık Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) ürünümüze dört dörtlük bir yenilik getirdik. Normalde sadece yatarak tedavi ya da yatarak tedavi ile 10 ayakta tedavi şeklinde sunduğumuz TSS ürünümüze özellikle genç müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alarak dört ayakta tedavi içeren yeni bir opsiyon daha ekledik. Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına cevap verebileceğini düşündüğümüz bu yeni ürünümüz, sağlık sigortası ile yeni tanışacak kişiler için uygun bir alternatif olacak” dedi.
3,1 milyon nüfuslu Bursa’da TSS hizmetinden yararlanabilecek yaklaşık 2,8 milyon sigortalanabilir nüfus olduğuna dikkat çeken ve şehirdeki 33 farklı kurumun TSS kapsamında Allianz ile anlaşması olduğunu hatırlatan Özdemir, “Sağlığımız en değerli hazinemiz ve bu hazineyi korumak için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak çok doğru bir karar. Allianz Türkiye olarak bizim üzerimize düşen de müşterilerimize ulaşarak onlara en kaliteli hizmeti sunmak. Bu kapsamda Bursa dahil tüm illerdeki müşterilerimize ulaşmak için de farklı teşvik paketleri içeren ‘Sağlığın Liderleri’ acente kampanyamızı başlatıyoruz. Bu kampanyamız ile acentelerimizin daha çok müşterimize ulaşacağını umuyoruz. Ayrıca 15 Mayıs - 15 Haziran tarihlerinde TSS ürünümüzü alan müşterilerimiz de ‘Bahar Kampanyamız’ kapsamında çeşitli firmalardan indirimlere hak kazanarak, ilk günden Allianzlı olmanın ayrıcalıklarından faydalanabilecek. Bahar kampanyamız ve yeni ürün seçeneğimiz ile Bursalıları, bugünkü sosyal güvenlik sistemimizin tamamlayıcısı olan TSS ürününden faydalanmaya çağırıyoruz” diye konuştu.
 
 
Basın mensuplarının konuyla ilgili tüm soruları için:
 
Mert Aybars
MESE İletişim Danışmanlığı      
0 553 313 77 52                      
mert@mese.com.tr      
 
 Allianz Hakkında
 
Dünyanın en güçlü sigorta ve finans topluluklarından olan Allianz, 70’ten fazla ülkede 155 bini aşkın çalışanıyla 126 milyonun üzerinde müşterisine hizmet veriyor. Yönetimi altındaki yaklaşık 2 trilyon avroyla dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketleri arasında yer alan Allianz Grubu, Türkiye’de Allianz Trade, Allianz Partners ve Allianz Türkiye ile faaliyet gösteriyor. Allianz Türkiye’nin çatısı altında, elementer sigortalarda Allianz Sigorta, bireysel emeklilik ve hayat sigortalarında ise Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketleri bulunuyor. Konsolide verilere göre 2021 yılını 18,1 milyar Türk lirası prim ve katkı payı üretimiyle tamamlayan Allianz Türkiye, sektöre müşteri deneyimi, çeviklik, dijitalizasyon, çalışan bağlılığı, sürdürülebilirlik ve inovasyon alanlarında liderlik ediyor. Allianz Türkiye; 2.400 çalışanı, 12 bölge müdürlüğü, 4.000 acentesi, 1.500 banka şube kanalı ve 7.200 anlaşmalı kurumuyla 81 ilde 6,2 milyon müşterisinin ihtiyaç duyduğu her an onlara “Allianz Seninle” diyebilmek amacıyla çalışıyor. Türkiye’deki faaliyetlerinin kökleri 99 yıla dayanan Allianz Türkiye’nin genel merkezi ‘Allianz Tower’ İstanbul’da, operasyon merkezi ‘Allianz Kampüs’ İzmir’de bulunuyor. Toplumsal risk farkındalığının artırılmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi ile Allianz’ın, 2008 yılından bu yana Türkiye’ye yaptığı yatırımları 1 milyar avroyu aşıyor.
 
www.alianz.com.tr
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.