SON DAKİKA
Hava Durumu

Terk edilme anı yürek parçalamıştı! O köpekten haber var

İngiltere'nin Stoke-on-Trent Noel'e girmeden sadece birkaç gün önce terk edilen Snoop isimli Staffordshire Bull Terrier cinsi köpekten sevindiren haber geldi. Sahiplerinin yol kenarına bırakıp kaçtığı Snoop yeni ve kalıcı ailesina kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2019 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2019 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Terk edilme anı yürek parçalamıştı! O köpekten haber var
İngiltere'nin Stoke-on-Trent kentinde 25 Aralık'ta kutlanan Noel'e kısa süre kala sokağa atılan köpek, üzgün bakışlarıyla milyonların sevgisini kazanmıştı.
 
Köpeğin terk edilme anları güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, acımasız olay Galler merkezli hayvan hakları topluluğu RSPCA tarafından yayınlanmıştı.
 
Yaşananların ardından ABD'li rap yıldızı Snoop Dogg dahil yüzlerce kişi Snoop'u sahiplenmek istedi.

 
 
RSPCA'nın bölge yöneticisi Rachel Butler sevindirici gelişmeyi Twitter hesabından duyurarak, köpeğin Herefordshire bölgesinde yaşayan Laurence Squire isimli hayvansever ile yeni hayatına başladığını söyledi.
 
Snoop için doğru evi bulmanın zaman aldığını belirten Butler, "Köpek başına gelenlerden çok etkilenmişti. Bu yüzden onu tanımak için zaman harcadık, Daha sonra Laurence bizimle temasa geçti ve onun Snoop için mükemmel bir sahp olacağını düşündük" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.