SON DAKİKA
Hava Durumu

Trabzonspor gümbür gümbür!

Trabzonspor Edin Visca'nın ardından bir transferi daha KAP'a bildirdi. Bordo-mavililerden yapılan açıklamada Tymoteusz Puchacz'ın kiralık transferi konusunda görüşmelere başlandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Trabzonspor gümbür gümbür!

Trabzonspor'da transfer harekatı devam ediyor. Edin Visca'nın ardından bir transfer daha yapan bordo-mavililer KAP açıklaması yaptı. Tymoteusz Puchacz'ın kiralık olarak kadrosuna katan Trabzonspor transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Trabzonspor'un açıklaması şu şekilde:

"Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'in profesyonel futbolcusu Tymoteusz Puchacz'ın Kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla."

TYMOTEUSZ PUCHACZ KİMDİR?

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Tymoteusz Puchacz 23 Ocak 1999'da Polonya'nın Sulechow kasabasında dünyaya geldi.

TYMOTEUSZ PUCHACZ'IN KARİYERİ

22 yaşındaki 1,80 boyundaki sol bek futbola ülkesinin Pogon Swiebodzin takımında başladıktan sonra 2013'te Lech Poznan'ın altyapısına katıldı. 2017'de burada profesyonel olduktan sonra 2018'in ocak ayında Sosnowiec'e kiralık olarak gitti. Sezonu burada tamamladıktan sonra takımına geri dönen Tymoteusz Puchacz bu kez Katowice'ye kiralandı. Sezonu burada tamamladıktan sonra tekrar Lech Poznan'a dönen yetenekli futbolcu 1 Temmuz 2021'de ilk kez yurt dışına çıkarak Alman Bundesliga ekibi Union Berlin'e 2.5 Milyon Euro'ya transfer oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.