SON DAKİKA
Hava Durumu

UEFA'dan flaş karar!

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Tottenham'a UEFA'dan kötü bir haber geldi. İngiliz ekibi koronavirüs nedeni ile Rennes maçına çıkamayınca 3-0 hükmen mağlup ilan edildi ve Avrupa'ya veda etti

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2021 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2021 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
UEFA'dan flaş karar!

UEFA, Avrupa Konferans Ligi'nde takımdaki yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakaları nedeniyle Rennes maçına çıkamayan Tottenham'ı 3-0 hükmen mağlup ilan etti. Avrupa'ya hükmen mağlup olarak veda ettiler

UEFA'dan yapılan açıklamada, İngiliz takımının 3-0 mağlup ilan edildiği duyuruldu. Tottenham, bu kararla turnuvaya veda ederken G Grubu'nda Rennes ile Vitesse, bir üst tura yükselen takımlar oldu.

UEFA, İngiliz ekibindeki Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelenen karşılaşmanın ardından tüm çabalara karşın iki kulübün de işine yarayacak bir çözüm bulunamadığını ve kararın UEFA Disiplin Kurulu tarafından verileceğini açıklamıştı.

Karar öncesinde Rennes'in 11 puanla liderlik koltuğunda oturduğu G Grubu'nda 10 puanlı Vitesse ikinci, 7 puanlı Tottenham üçüncü, 3 puanlı Mura dördüncü sırada yer alıyordu.

Londra temsilcisinde 8 futbolcu ile teknik ekipten 5 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkmış, 9 Aralık'ta oynanması planlanan maç ertelenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.