SON DAKİKA
Hava Durumu

Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun eşi ihaneti anlattı

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun eşi Aslı Sivrioğlu, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada ihaneti nasıl öğrendiğini anlattı. Sivrioğlu, "Arkadaşlarım onları yemek yerken görmüş, sonra da mesajlarını yakaladım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun eşi ihaneti anlattı
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun yurt dışında yaşayan 18 yıllık eşini programın editörlerinden biriyle aldattığı iddia edildi. Somer Sivrioğlu'nun eşi ihaneti doğrulayarak nasıl öğrendiğini de anlattı.
 
"MESAJLAŞMALARINI YAKALADIM"
 
18 yıldır evli olan Somer Sivrioğlu'nun MasterChef programında editör olarak çalışan evli bir kadınla samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Somer Sivrioğlu'nun yurt dışında yaşayan eşi Aslı Sivrioğlu, ihanet ve boşanma iddialarını doğruladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının haber müdürüne açıklama yapan Aslı Sivrioğlu, "Arkadaşlarımın restaurantta görüp bana haber vermesiyle öğrendim. Daha sonra da mesajlaşmalarını yakaladım." dedi.

EDİTÖR KADINDA BOŞANIYOR
 
Somer Sivrioğlu'nun eşini aldattığı iddia edilen editör kadınında evli olduğu ortaya çıktı. Editör kadının eşi, yaptığı açıklamada geçtiğimiz yılın son aylarında ihaneti öğrenerek boşanma davası açtığını söyledi.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
 
Avustralya'da eşi Aslı Sivrioğlu'yla iki restoranı olan ve daha sonra İstanbul'a MasterChef programında sunucu olmak için gelen Somer Sivrioğlu'nun yasak bir aşk yaşadığı iddia edildi. Sivrioğlu'nun eşi aldatma iddialarını doğrularken ünlü şef sessizliğini korudu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.