SON DAKİKA
Hava Durumu

Yangın faciası! Ölü ve yaralılar var

Altındağ'da kağıt toplayan Afganların kaldığı metruk binada yangın çıktı. Ankara Valisi Vasip Şahin, 5 kişinin öldüğünü, 11 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2019 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Yangın faciası! Ölü ve yaralılar var
Ankara Altındağ ilçesindeki Ata Sanayi Sitesi'nde Afganistan uyruklu kişilerin kaldığı  metruk binada, sabah saatlerinde yangın çıktı.
 
Binadan alevlerin yükseldiğini görenler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Müdahelenin ardından yangın söndürülürken, 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. 11 kişinin ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
Ölen  ve yaralananlara ilişkin kimlik tespit çalışmaları sürüyor
 
 Ankara Valisi Vasip Şahin de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Şahin, yangının, geri dönüşüm depolama ve  ayrıştırma tesisi olarak kullanılan bir binada çıktığını söyledi. Şahin, sözlerin şöyle devam etti:
 
 "Bu binada maalesef sebebini bilmediğimiz, daha kesinleştirmediğimiz  bir sebeple yangın çıkıyor. Bu yangında 5 ölü, 11 yaralı çıkartıldı. Yapılan  araştırmada şu an içeride başka insan yok ama asıl detaylı çalışma, soğutma  çalışmaları tamamlandıktan sonra yapılacak. Sebebi de teknik olarak yapılacak  çalışmalar sonuçlandıktan sonra belli olacak."
 
Yangının çıktığı binada Afgan uyrukluların bulunduğu yönündeki  hatırlatma üzerine Şahin, "Burada civardaki insanların söylediği o, ama bunu  cumhuriyet savcımızın gözetiminde yapılacak kimlik incelemesinden sonra  açıklayabiliriz." yanıtını verdi.
 
Yangının ardından itfaiye ekiplerinin metruk binadaki incelemeleri  sürüyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.