SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunan ekibi AEK'nin yaptırdığı Ayasofya Stadı bitmek üzere

Yunanistan ekibi AEK'nin Ayasofya Stadı tamamlanmak üzere. Stadyumun içinde Rumların İstanbul'dan ayrılmalarını konu edinen müzenin dışında bir de Türk hamamı bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Yunan ekibi AEK'nin yaptırdığı Ayasofya Stadı bitmek üzere
Yunanistan'ın AEK kulübü, İstanbul'daki Ayasofya şeklinde yaptırdığı yeni stadında artık sona doğru geliyor. Atina'daki yeni statta kaba inşaatın büyük bir bölümü tamamlandı, artık açılış için gün sayılmaya başlandı.
 
KULÜBÜ, İSTANBUL'DAN ATİNA'YA GÖÇ EDENLER KURDU
 
Ayasofya Stadyumu ismi verilen eser tamamlandığında, görünümü bu ünlü tarih, eser gibi olacak. Stadyumun içinde restoran ve barlar dışında, bir de Türk hamamı bulunuyor. İstanbul'dan Atina'ya göç eden Rumlar tarafından kurulan sarı-siyahlı kulübün yeni mabedinde, Rumların mübadele ile İstanbul'dan ayrılmalarını konu edinen bir de müze bulunuyor.

AEK takımı önümüzdeki sezondan itibaren maçlarını, 32 bin kişi kapasiteli bu yeni stadında oynayacak. AEK kulübü son olarak yeni satın aldığı takım otobüsüne, Anadolu'dan şehir isimleri yazmasıyla gündeme gelmiş, İstanbul, İzmir, Trabzon, Akhisar gibi daha bir çok kentin adına yer vermişti.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.