SON DAKİKA
Hava Durumu

Zafer Çika'ya veda! Demet Akbağ kahroldu

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, içinde bulunduğu aracın şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın cenazesi camiye getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Zafer Çika'ya veda! Demet Akbağ kahroldu
Geçtiğimiz salı günü saat 18.30 sıralarında İzmir-Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında takla atan Muammer Renda yönetimindeki 35 S ... plakalı kamyonette bulunan Zafer Çika, ağır yaralandı, ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bugün toprağa verilecek olan Çika’nın cenazesi, İzmir’deki Alsancak Hocazade Camisi’ne getirildi.
 
Öğlende kılınacak cenaze namazının ardından Çeşme Mezarlığı’nda toprağa verilecek olan Zafer Çika’nın musalla taşına konulan tabutunun üzerine, ’35’ ve ’Zafer Çika’ yazılı Galatasaray forması ile atkısı serildi. Yakınları tabut başında namaz saatini beklemeye başladı. Çika'nın eşi Demet Akbağ da camiye geldi.
 
VASİYETİ DE BELLİ OLDU

Zafer Çika’nın daha önce eşi Demet Akbağ’a, Çeşme’de toprağa verilmek istediğini söylediği, vasiyeti gereği de burada son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
 
ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Cenazeye spor ve sanat camiasından birçok isim katılırken Cem Yılmaz’ın da hayli üzgün olduğu gözlendi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.