SON DAKİKA
Hava Durumu

Zeynep Eronat yıllar sonra açıkladı: Mehmet Akif Alakurt, sette şiddet uyguladı

Sıla dizisinin başrolünde Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt ve Zeynep Eronat birlikte rol almıştı. Oyuncu Zeynep Eronat, yıllar sonra rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt'un, sette çalışan kostümcü kızı darbettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Zeynep Eronat yıllar sonra açıkladı: Mehmet Akif Alakurt, sette şiddet uyguladı
Mehmet Akif Alakurt bir hafta önce instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

“Çıkarlarını elde edene kadar mükemmeli oynayan, her fikrini onaylayan ve hep ‘Ben de öyle düşünüyorum’ diyen, zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin. Ciğerlerini bilirim.”

Bu sözler haliyle büyük tepki çekmişti.


 
Posta'dan Ali Keser'in haberine göre; Kanal D’deki ‘Yüzleşme’de ‘Songül’ü canlandıran Zeynep Eronat da 2006-2008’de ‘Sıla’da birlikte oynadığı Mehmet Akif Alakurt’u topa tuttu.

Zeynep Eronat şöyle konuştu:

“Zamanında bizim dizide rol alırken de kendisini kadınlardan üstün görüyordu. Egosu tavan yapmıştı. Kostümcü kızcağızı gömleği ütülü değil ve ayakkabısı tozlu diye darbetmişti. Onun yüzünden ekip değişmişti. Kadınlardan gördüğü ilgiyi ve şöhreti kaldıramadı. Bana karşı bir kez bir şey yapmaya kalktı, ağzının payını aldı. Boş başaklar dik, içi dolu başaklar eğik durur. Ben Mehmet Akif’i boş başağa benzetiyorum.”
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.