SON DAKİKA
Hava Durumu

Sahibinden.com, Rekabet Kurulu'nda sözlü savunma yapacak

Sahibinden.com şirketinin temsilcileri, 12 Temmuz'da Rekabet Kurulu'nda sözlü savunma yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2023 11:57
Kaynak: İHA
Sahibinden.com, Rekabet Kurulu'nda sözlü savunma yapacak

Rekabet Kurulu, emlak ve vasıta satış, kiralama hizmetlerine yönelik çevrim içi platform hizmeti sunan şirket hakkındaki, veri taşımanın engellenmesi ve diğer yollarla "piyasadaki hakim durumu kötüye kullanma" iddiaları üzerine, 30 Haziran 2022'de soruşturma kararı verdi.

Rekabet Kurulu, 12 Temmuz saat 10.30'da toplanacak. Toplantıda, soruşturma heyeti, elde edilen bilgi ve bulguları açıklayarak gerekçeleri verilmesi istenen cezayı bildirecek. Şirket temsilcileri de iddialara ilişkin sözlü savunma verecek.

Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Toplantıya söz almak üzere katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, 'Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ' uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 5 Temmuz 2023 günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumu'na başvurmaları gerekmektedir. Sözlü savunma toplantısına dinleyici olarak katılmak isteyenler, toplantıyı online olarak takip edebileceklerdir" denildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.