SON DAKİKA
Hava Durumu

2022'nin son Kabine Toplantısı başladı! Gündemde EYT, memur ve emekli maaşları, doğal gaz konusu var...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Şimdi gözler kritik Kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi. Masada EYT düzenlemesi, emekli ve memur maaşları, Karadeniz doğal gazı müjdesi gibi konuların olduğu toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameraların karşısına geçerek yapacağı açıklama merakla

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2022 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2022 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
2022'nin son Kabine Toplantısı başladı! Gündemde EYT, memur ve emekli maaşları, doğal gaz konusu var...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Tüm Türkiye'nin kilitlendiği toplantıda birçok önemli maddenin ele alınması beklenen toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklama bekleniyor. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

AA-20221226-29840269-29840267-CUMHURBASKANLIGI_KABINESI_TOPLANDI

GÖZLER ERDOĞAN'IN AÇIKLAYACAĞI 'MÜJE'DE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazı konusunda yeni bir müjde açıklayacağını söylemişti. Gözler Erdoğan'ın bu konuda yapacağı açıklamaya çevrildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, Karadeniz gazıyla alakalı gelişme aktaracağı toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız" açıklaması nedeniyle müjdeyi duyuracağı düşünülüyor.

EYT DÜZENLEMESİ MASADA

Öte yandan EYT düzenlemesi de masada olan konular arasında bulunuyor. Toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in sigorta başlangıcı 8 Eylül 1999 ve öncesi çalışanları ilgilendiren EYT ile ilgili düzenlemeye dair çalışmanın sunumunu yapması bekleniyor. Toplantıda EYT düzenlemesinin ayrıntılarının görüşülmesi düşünülürken yaş sınırına ilişkin konunun da netlik kazanması beklentiler arasında.

 

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞLARI DA GÜNDEMDE

Ekonomi, dış politika ve terörle mücadele olmak üzere birçok alanda yapılacak çalışmaların gündeme geleceği toplantıda memur ve emekli maaşlarının da gündeme alınması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.