SON DAKİKA
Hava Durumu

ARNİAD’DAN ULUSLARARASI TEMASLAR

Bursa’daki Arnavut kökenli iş insanları tarafından kurulan Arnavut İş İnsanları Derneği (ARNİAD),kısa sürede içerisinde hem ulusalda hem uluslararası arenada önemli çalışmalara imza atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
ARNİAD’DAN ULUSLARARASI TEMASLAR

Son olarak Arnavut İş İnsanları Birliği'nin Avusturya'da gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, önemli bağlantılarla yurda döndü.

Arnavut kökenli iş insanlarının Bursa’da kurduğu ARNİAD, hem ulusalda hem de uluslararası arenada önemli işlere imza atıyor.

Kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen pek çok etkinliğin ve çalışmanın altına imza atan ARNİAD, bu kez de Türkiye’yi Avusturya’da temsil etti.

Arnavut İş İnsanları Birliği'nin Avusturya'da gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Bican, Bayram Taşocak, gerçekleştirdikleri önemli temasların ardından yurda döndü.

Avusturya’daki görüşmelere dair açıklamalarda bulunan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen, şunları söyledi:

“Buradaki temaslar kapsamında; Birlik Başkanı YllBllakaj, Büyükelçi LulzimPllana, PriştinaBelediye Başkanı Përparim Rama, Usaid sorumluları ve  Balkanlardan gelen iş insanları ile görüşmeler sağladık. Görüşme gerçekleştirdiğimiz isimleri şehrimize, Bursa’mıza davet ettik. Umuyorum ki bu gerçekleştirdiğimiz görüşmeler çok başarılı iş anlaşmalarına dönüşecektir. Arnavut İş İnsanları Birliği’ne üye derneklerle olan kültürel faaliyetler ve iş insanlarıyla olan ticari ilişkilerimizi geliştirmek adına daha sık bir araya gelmeyi kararlaştırdık. Bu görüşmeler neticesinde işbirliklerimiz giderecek artacak.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.