SON DAKİKA
Hava Durumu

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı “Yolumuza aynı inanç ile devam edeceğiz”

Büyük Birlik Partisi (BBP) 22 Ekim Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda kurultay yapacak. BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, “Bütün vatandaşlarımızı Büyük Kurultayımıza davet ediyorum” açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı “Yolumuza aynı  inanç ile devam edeceğiz”

22 Ekim Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurultay yapacağını belirten BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı yaptığı açıklama ile vatandaşlara kurultay çağrısı yaptı. Açıklamasına Gazze’de yaşanan insanlık dramına değinerek başlayan Alfatlı, “Gazze’de, hiç kimsenin, hiçbir şekilde kabul edemeyeceği bir insanlık dramı yaşanıyor. Tüm dünyanın gözü önünde, canlı yayınlar ile terörle mücadele adı altında, sivilleri hedef alan bir katliam, soykırım, etnik temizlik gerçekleştiriliyor. Gerekçesi ne olursa olsun, insanlığı hedef alan cinayetlerin karşısındayız. Hangi biçimde ifade edilirse edilsin, bugün gerçekleştirilen cinayetlerin, insanlık suçu dışında herhangi bir kalıba sığdırılması mümkün değildir. Bugün itibarıyla, bölgede yaşanan problemlerin tarihçesi ya da son çatışmaların nasıl başladığı bütün anlamını kaybetmiştir. Bununla birlikte, sivilleri hedef alan tüm saldırılar, insanlık tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Katledilenler başka bir coğrafyada yaşasalardı, katledilenler başka bir dinin ya da inanç grubunun mensubu olsalardı, yine yanlarında olacaktık. Yaşananlar, bizim o coğrafyayla tarihi bağlarımızın, bölgenin kendine has itikadi ve etnik geçmişinin ya da günümüz jeopolitiğinin bağlamından tamamen kopmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin ateşkesin sağlanması ve sivillere yönelik saldırıların önlenmesi yönünde gayretleri tüm dünyaya örnek olmalıdır. Yine Türkiye Cumhuriyeti’nin, bölgeye acilen yapılması gereken insani yardımlara öncülük etmesini destekliyor, tüm devletlere örnek olmasını diliyorum. Uluslararası güvenlik örgütlerinin duyarsızlığını; açıkça telaffuz etmeseler de Gazze’de Müslümanların yok edilmesini bir çözüm olarak gören ve gelişmeleri bu istikamete sürüklemeye çalışan İsrail yanlısı ülkeleri; alacakları tüm kararları ABD’ye teyit ettirme mecburiyeti duyan Arap ülkelerini, nefretle kınıyorum. Hepsi, tarihte “suçlu” ibaresiyle yer alacaklar” açıklamasını yaptı.

Kurultay hakkında açıklama yapan Alfatlı, “22 Ekim 2023 Pazar günü, saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda, 12. Olağan Büyük Kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Milliyetçi, maneviyatçı, sivil ve katılımcı ilkeleriyle çıktığımız büyük yolculuğun, önemli bir noktasındayız. Büyük Birlik Partisi’nin, bugün 30 yılı aşmış bulunan, Türk siyasetindeki konumu, aslında; Türk Milliyetçilerinin, iki yüzyıla yaklaşan, büyük bir gayret ve fedakarlıkla yürütülen, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin, Milletimizin, önemli bir kısmı var olma kavgası şeklinde geçen, binlerce yıllık tarih yolculuğunun,  Yine ilk insanla başlayan ve kıyamete kadar var olacak, yaşama gayemiz inançlarımızın; vazgeçilemez ve bizce önemli bir parçasıdır. Hak ettiği karşılığı bulamadığını düşünmekle birlikte, Büyük Birlik Partisi’nin, kurulduğundan bugüne, bir anında bile, milletimizden, Milletimizin menfaatlerinden, Milletimizin inanç ve değerlerinden, Partimizin kuruluş ilkelerinden, İnsanlığın evrensel değerlerinden ayrılmamasının mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Milletimiz için, millet sevdasıyla, milletimizin değerlerini rehber edinerek çıktığımız yolculuğumuza aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı, 22 Ekim Pazar günü Ankara’da, Ankara Spor Salonu’nda yapacağımız kurultayımıza davet ediyor, Kurultayımızın, camiamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.