SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Ülkü Ocakları’ndan tarihi Cumhuriyet Yürüyüşü!

Bursa Ülkü Ocakları yaklaşık 2.000 üyenin katılımı ile Bursa’nın Çarşamba Mahallesi’nde büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Bursa Ülkü Ocakları’ndan tarihi Cumhuriyet Yürüyüşü!

Yürüyüş öncesi basın açıklaması yapan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık: “Ülkücü hareketin neferleri olarak, Ata’mızın bizlere emanet ettiği cumhuriyetin, son nefesimize kadar emanetçisi, destekçisi ve bekçisi olacağımızı açıkça Bursa’dan bildiriyorum ve bu program vesilesiyle Ata’mızı, başbuğumuzu, başbuğlarımızı, şanlı ecdadımızı ve bütün şehitlerimizi rahmet,şükran, büyük bir saygı ve minnetle anıyor büyük Türk milletini kanımızın son damlasına kadar yaşatacağımıza söz veriyorum. Efendiler 1 asır önce kurulan Cumhuriyet, ilelebet payidar kalacaktır! ” dedi.

Cumhuriyet yürüyüşünde Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık vatandaşa ve esnafa tek tek Türk Bayrağı dağıtıp iş yerlerine asarak vatandaşın gönlünde taht kurdu.

Bir süredir Bursa’nın Çarşamba Mahallesi’nde savaştan sonra ülkemize göç etmek zorunda bırakılmış sığınmacılarla ilgili tartışmalar sürerken, cadde sakini olan Suriyeli esnafların tamamının hediye edilen Türk Bayrağını camlarına asması, selamlaması çok anlamlı ve duygu dolu görüntülere sahne oldu.

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık’ın ‘Misafirlerimiz’ diye hitap ettiği Suriyeli göçmenlere yönelik hoşgörülü tavrı kamuoyunda da büyük takdir topladı.

Yürüyüşün ardından Kent Meydanı’nda toplanan Bursa Ülkü Ocakları, toplu şekilde Ülkücü Yemini ettikten programı sona erdirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.