SON DAKİKA
Hava Durumu

İntihar sanılıyordu! Sır perdesi aralandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Ukrayna uyruklu Iryna Lymar’ı (33) öldürdüğü iddia edilen cezaevi firarisi Fikret Karaman (46) yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2018 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
İntihar sanılıyordu! Sır perdesi aralandı
26 Ekim’de Meydan Mahallesi’ndeki apartmana 20 gün önce taşınan Iryna Lymar’ın evinden kötü koku gelmesi üzerine komşuları polise haber verdi. Çilingir yardımı ile eve giren polis, Ukrayna uyruklu Iryna Lymar’ı banyoda çıplak, boynundan asılı halde ölü buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin 3 gün önce öldüğünü değerlendirdiği kadının cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
KAYITLAR İNCELENDİ
 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtları ile kadının telefon kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmada Iryna Lymar’ın evine, yağma ve hırsızlık suçlarından aldığı 19 yıl hapis cezasını çekerken cezaevinden firar eden Fikret Karaman’ın girdiğini tespit edildi. Polis, İskenderun’dan kaçan Fikret Karaman’ın ailesinin bulunduğu Antakya ilçesine gittiği, burada da çıkan bir tartışmada ayağından vurulduğunu belirledi.


 
BOĞARAK ÖLDÜRDÜ
 
Antakya’da bir hastanede tedavi görürken yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi Fikret Karaman sorgusunda, Iryna Lymar’la tartıştığını daha sonra boğarak öldürdüğünü söyledi. İntihar süsü vermek için genç kadını soyup banyoya astığını itiraf eden Karaman, ifadesinin alınmasının ardından tekerlekli sandalye ile adliyeye sevk edildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.