SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaşıkçı cinayeti 5. haftasını geride bıraktı

Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın, başkonsolosluğa girdikten sonra, Suudi Arabistan'dan gelen infaz timinin yardımıyla katledilmesinin ardından 5 hafta geride kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Kaşıkçı cinayeti 5. haftasını geride bıraktı
Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra öldürülmesinin üzerinden 5 hafta geçerken, olay, dünya gündeminin ilk sıralarındaki yerini koruyor.
 
Kaşıkçı'nın evlilik işlemleri için 2 Ekim'de gittiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girer girmez boğularak öldürülmesinin üzerinden 5 hafta geçti.
 
Olayın başlarında vahşice işlenen organize cinayetin üzerini kapatmak için yoğun bir algı çalışması yürüten Suudi Arabistan, olaya el koyan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü etkin soruşturma sonucunda elde edilen delillerle ilk etapta üstü kapalı bir itirafta bulunmak zorunda kaldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.