SON DAKİKA
Hava Durumu

Milliyetçi Hareket Partisi MKP İlçe Başkanı Ahmet Beygirci: Cumhur İttifakı, Mustafakemalpaşa'da KAYITSIZ ŞARTSIZ KAZANACAKTIR

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Beygirci, “Eğer Mustafakemalpaşa’da Cumhur İttifakı doğrultusunda MHP’nin adayı ile seçime gidilmesi kararı alınırsa, açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday adayıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 12:54
Kaynak: mustafa efe

14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde MHP’nin Bursa birinci bölge ikinci sıra adayı da olan Mustafakemalpaşa İlçe Başkan Ahmet Beygirci, “Genel seçimlerdeki başarı yerel seçimlerde de devam etmeli. Mustafakemalpaşa’da Cumhur İttifakı kayıtsız şartsız kazanmalıdır. Biz her şeyden önce bunun çabası içindeyiz” diye konuştu.

   On Medya ekranlarında yayınlanan On ’da Son Nokta Programında gazeteci Cemal Kırgız’ın sorularını yanıtlayan Ahmet Beygirci önemli açıklamalarda bulundu. 2018 genel seçimlerinde Mustafakemalpaşa’da 6 bin 60 olan oylarını yüzde 8’den yüzde 21’i çıkarıp, 15 bin 500’e yükselttiklerini vurgulayan Beygirci, 2023 genel seçimlerinde yüzde 21 oy aldıklarını anımsattı. Ak Parti ve MHP arasındaki adaylık görüşmelerinin devam ettiğini bildiren MHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Beygirci, MHP’nin oylarının en fazla arttığı ilçelerden birisinin Mustafakemalpaşa olduğunu hatırlattı. “Beklenti büyük, hemşerilerimiz bizlere de soruyor ve cevap verirken biz de zorlanıyoruz” diyen Beygirci, “Gönül, Mustafakemalpaşa Surlarında Üç Hilal’in dalgalanmasını istiyor. Ancak önceliğimiz Cumhur İttifakının başarısıdır. Bunun için daha fazla çalışacağız ve daha güçlü yöneteceğiz” diye konuştu.

   Ak Partili Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın yanı sıra ilçede Ak Parti’den Âdem Çelik, Hüseyin Tunçer ve Sadettin Akkoyunlu gibi isimlerinde aday adayı olduğunu bildiren Ahmet Beygirci, “Mustafakemalpaşa’da hangi aday adayı çıkarsa çıksın, bizler her zaman sonuç ve başarı odaklı çalışmaya önem veriyoruz. Cumhur ittifakı kayıtsız şartsız kazanmalıdır. Biz buna göre çalışacağız” dedi.

   Mustafakemalpaşa’nın Tarım ve Hayvancılık şehri olduğuna dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Ahmet Beygirci, doğal kaynakların da daha fazla devreye sokulması ve iyi bir planlama ile hayvancılık, seracılık ve tarımın desteklenerek, ilçenin daha refah içinde büyüyebileceğine işaret etti. “Mustafakemalpaşa’da ters eksen düz çıkar” diyen Beygirci, Kentsel dönüşüm konusunda da rezerv alan üretmenin zor olmadığını, ilçede bazı bölgelerin dönüşümü için gerekli projelerin tamamlandığını kaydetti. Yüzde 65 doluluk oranındaki MKP OSB’ye, KOBİ Organze Sanayi Bölgesinin de ekleneceğini ifade eden Ahmet Beygirci, gençlik, spor ve sosyal yatırım projeleri konusunda da detaylı açıklamalarda bulundu.

   Mustafakemalpaşa’nın İl olmasını istediklerini vurgulayan ve bu taleplerini genel başkanları Devlet Bahçeli’ye de ziyareti sırasında ilettiklerini açıklayan Ahmet Beygirci, “Mustafakemalpaşa Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusunun adını yaşatan tek ilçedir. Kemalpaşa İzmir’de, Artvin’de var ama Mustafakemalpaşa bir tanedir. Cumhuriyetimizin 100 yılını kutluyoruz. Mustafakemalpaşa’nın 100. Yıla özel 100 numaralı plakaya sahip il olmasını istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

CANLI YAYIN LİNKİMİZ İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ!

Kaynak: mustafa efe

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.