SON DAKİKA
Hava Durumu

Yerel siyaset ısınmaya devam ediyor

Yerel siyaset ısınmaya devam ediyor, Ali Mollasalih, Yıldırım için resmen aday adayı!

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 17:45
Kaynak: mustafa efe
Yerel siyaset ısınmaya devam ediyor

Bursa siyasetinin tanınan simalarından Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ali Mollasalih, Yıldırım Belediye Başkan Aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

Başvuru sonrası açıklama yapan Mollasalih, "Bismillah....
   Türkiye’mizi; küresel siyasetin merkezi yapan ve kararı merak edilen ülke durumuna getiren, uluslararası alanda izlediği politikalarla dünyaya damgasını vuran, barışa öncülük eden; AK Parti belediyeciliğiyle Türkiye’yi tanıştıran ve kentlerin kaderini değiştiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktığımız yolda, Türkiye Yüz Yılı hedefine ilerliyoruz.
   Bu kutlu yolculukta;
Türkiye’mizin dördüncü büyük ili Bursa’mızın ikinci büyük ilçesi Yıldırım’ımıza hizmet etmek istiyorum. Yıldırım’ın makus talihini değiştirip, hem sosyokültürel olarak, hem de günlük yaşamıyla modern bir ilçeye dönüşmesi için hazırladığım projeleri, Cumhurbaşkanımızın desteğiyle var gücümle uygulamaya hazırım.
   İmarı düzenli, sosyal yaşamı gelişmiş, tarımdan sanayiye üretimi güçlü, ticareti bereketli, yaşayanları mutlu bir Yıldırım hedefliyorum. 2019-2021 yılları arasında Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettiğim Yıldırım’dan belediye başkan aday adaylığı müracaatımı yaptım. 25 yıllık siyasi hayatımda önceliğim samimiyet, doğruluk, dürüstlük, mütevazilik ve sorun çözmek oldu. İmâm-ı Gazâlî’nin dediği gibi ‘Tecrübe aklın hocası, düşüncenin de rehberidir’.  Çıktığım yolda yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. 
  Bu düşüncelerle, AK Parti’nin Yıldırım Belediye Başkan Aday Adayı olmaktan onur duyuyorum.
Saygılarımla.
  Gayret bizden,Tevfik Allah'tandır...

Kaynak: mustafa efe

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.