SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldız, "Vakıf geleneğimizi yaşatmaya çalıştık"

Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Dr. Haluk Yıldız ''Vakfeden Gönüllerin Bereketli Sofrası'' anlayışıyla kurulan iftar sofralarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2024 00:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
Yıldız, "Vakıf geleneğimizi yaşatmaya çalıştık"

Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Dr. Haluk Yıldız açıklama yaptı.

Yıldız, ''Ramazan ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak 81 ilde "Vakfeden Gönüllerin Bereketli Sofrası" şiarıyla kurulan iftar sofralarımızla vakıf geleneğimizi yaşatmaya çalıştık.

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak Bursa, Bilecik, Sakarya ve Yalova illerimizde iftar sofralarımızı kurduk. Ramazan ayı boyunca 4 ilimizde 5 salonda her gün 1300 kişi olmak üzere 39 bin vatandaşımızla Vakıf iftar buluşmalarımızda bir araya geldik.

Paylaştıkça Bereketlenen İftar Sofralarımızın kurulmasını sağlayan Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY'a ve her daim yanımızda olan Vakıflar Genel Müdürümüz Sayın Sinan AKSU'ya, Katılımlarıyla sofralarımızda bizleri yalnız bırakmayan Bursa Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ'a, Sakarya Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ'e, Bilecik Valimiz Sayın Şefik AYGÖL'e, Yalova Valimiz Sayın Dr. Hülya KAYA'ya, Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanımız Sayın İrfan İŞERİ'ye, paydaş kurumlarımızın değerli İl Müdürlerine ve görev alan personellerine, Bölge Müdürlüğümüzün fedakar personellerine, iftar sofralarımızın kurulmasında bizleri destekleyen vakıflarımıza, hayırseverlerimize, hayırsever kurum ve kuruluşlara canıgönülden teşekkür ederiz. 

Kurulan sofraların, tutulan oruçların, edilen duaların kabul olmasını Rabbimden niyaz eder, Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.