Beşiktaşlı Rosier'den takım arkadaşına olay gönderme!

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanına çıkmış ve karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Ev sahibi ekibin golünü 56'da Cornelius atarken, Beşiktaş'ın sayısını 71'de Rosier kaydetmişti. Siyah - beyazlı sağ bek, maç sonrasında yaptığı paylaşımla olay yarattı ve "Takım arkadaşına gönderme mi yapıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://onmedya.com.tr/

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken siyah - beyazlı ekibin golünü 71. dakikada Valentin Rosier attı. Beşiktaş'ta Michy Batshuayi ise 69. dakikada kullandığı penaltıdan yararlanamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın golünü kaydeden Valentin Rosier, maç sonunda olay yaratan bir harekete imza attı.

ABOUBAKAR'IN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Siyah - beyazlıların Fransız sağ beki, karşılaşmanın ardından Instagram hikayesinde eski takım arkadaşı Vincent Aboubakar'ın fotoğrafını paylaştı.

BATSHUAYI'YE GÖNDERME

Rosier'in bu paylaşımı, maçın 69. dakikasında kullandığı penaltıyı direğe nişanlayan Michy Batshuayi'ye gönderme olarak yorumlandı.

25 yaşındaki oyuncunun daha sonra paylaşımını silmesi dikkati çekti.

İŞTE ROSIER'İN O PAYLAŞIMI