SON DAKİKA
Hava Durumu

İrem Derici: 'Uludağ kadar büyük ağzım var'

Kış turizm merkezi Uludağ’da düzenlenen ‘Snow Weekend Festivali'nin ilk gününde İrem Derici hayranlarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
İrem Derici: 'Uludağ kadar büyük ağzım var'
Sahnede ağzının Uludağ kadar büyük olduğunu söyleyen Derici, "Ön masalar genelde şanslı sayılır. Ama benim sahnemde asla. Çünkü benim ağzım büyük, ben tükürüyorum" dedi. 

Uludağ'da düzenlenen 'Snow Weekend Festivali'nin ilk gününde sahne alan İrem Derici hayranlarını coşturdu. 4 dansçı ile 2 saati aşkın sürede sahnede kalan Derici, dans performansı ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. "Ben Tek Siz Hepiniz" şarkısı ile sahneye çıkan

Derici, kendi albümlerindeki şarkıların yanı sıra diğer sanatçıların şarkılarını da seslendirdi. Konser esnasında hayranları ile sohbet eden İrem Derici, ağzının Uludağ kadar büyük olduğunu dile getirerek, "Ön masalar genelde şanslı sayılır. Ama benim sahnemde asla. Çünkü benim ağzım büyük, ben tükürüyorum. Ben şarkı söylerken tükürüyorum, o yüzden şimdiden masaları peçete ile donatalım. Bakar mısınız abi Uludağ kadar ağzım var, ben ne yapayım" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.