SON DAKİKA
Hava Durumu

SELÇUK TÜRKOĞLU MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eski İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, milletvekili aday adaylığı başvurusunu il yönetimine yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://onmedya.com.tr/
SELÇUK TÜRKOĞLU MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kalabalık bir partili grubu tarafından desteklenen ve adaylık açıklamasını alkışlar arasında gerçekleştiren Eski İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Asrın felaketi ile birlikte, asrın ihmalini, asrın beceriksizliğini yaşadı bu millet. İl Başkanlığım sırasında nasıl Bursa’da tek kale maç devrini bitirdiysek, 14 Mayıs’ta da ülkedeki tek kale maç dönemini sona erdireceğiz. Bu organize kötülüğün sorumlularını ait oldukları lige göndereceğiz” dedi.

İl Binası toplantı salonu dolup taşınca, adaylık başvuru açıklamasını İl binası önünde, sokakta gerçekleştiren Selçuk Türkoğlu, “ Kendimi, bağrından çıktığım ülkeme borçlu hissediyorum ve milletime çok daha etkili biçimde hizmet etmenin yolunun, bundan böyle, demokrasinin mabedi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde aktif siyaset yapmaktan geçtiğini düşünüyorum.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet yolunda ilerlemenin gerekliliğini savunuyor, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin, insan onuruna yakışır bir demokrasinin ülkemizde yeniden tesisine olanak sağlayacağına yürekten inanıyorum. Siyasetin kapalı kapılar ardında yapılmaması gerektiğini ısrarla vurguluyor, vatandaşımızla her zaman iç içe, toplumumuzun tüm kesimleriyle her daim yüz yüze olunması lazım geldiğini önemle ifade etmek istiyorum. Partimdeki 3 yıllık il başkanlığı görev sürem içinde, dava arkadaşlarımla birlikte sürekli olarak sahada, alanda, meydanda olmamızın nedeni de, hizmet etme anlayışımızdaki işte bu sahici samimiyetti.  Bütün bu duygu ve düşüncelerle, Allah nasip eder, sizler de teveccüh gösterirseniz; TBMM’de layıkıyla görev yapacağıma namusum ve şerefim üzerine söz vererek, vekâletinize talip olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu da, adaylık süreci hakkında bilgiler verdi. Eski İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun ilk milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Hasanoğlu, partiye ilginin yoğun olduğunu da ifade ederek, 15 Mart tarihinde başlayan adaylık sürecinin bitim tarihi olan 22 Mart’a kadar aday adayı sayısının 100’ü aşabileceğini söyledi. Listelerin 9 Nisan tarihinde kesinleşeceğini de anlatan Hasanoğlu, 14 Mayıs’ta da millet ittifakının ilk turda açık ara farkla iktidar olacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.